Skip to content

Over Otilities

Otilities werd opgericht toen een aantal experts op het gebied van IT/OT security besloot de krachten te bundelen. Samen beschikken wij over meer dan 30 jaar ervaring in het beveiligen van zowel IT/OT-netwerkomgevingen. Die kennis en ervaring zetten wij graag in voor klanten zoals u, of u nu actief bent in de Chemie, Utilities, Olie of andere Industrial.

Uw startpunt voor veilige OT

Otilities is uw startpunt voor een veilig industrieel netwerk. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, starten wij over het algemeen met een OT Quickscan. Dan beoordelen wij in hoeverre uw organisatie in staat is OT-cyberbedreigingen en -incidenten het hoofd te bieden. Uw OT-middelen brengen we in kaart en vervolgens stellen we een plan samen om uw OT-netwerk en uw belangen te beschermen.

Otilities - Uw OT-security specialist

Partner van Radiflow

Otilities is de enige Nederlandse partner van Radiflow, dat in 2009 werd opgericht. De Radiflow-oplossingen worden sindsdien wereldwijd succesvol ingezet door grote industriële omgevingen en nutsbedrijven. Radiflow werkt daarbij samen met een select aantal partners om de beste oplossingen, continue service en support te leveren.

Radiflow vergaart kennis door onderzoek en is gedreven door innovatie. Die drive en kennis delen zij met hun partners. Zo weet u zeker dat Otilities als partner van Radiflow uw verwachtingen overtreft door de oplossing voor uw OT security af te stemmen op uw behoeften en onze kennis van uw industrie.

Meer dan 30 jaar ervaring tot uw beschikking

Het beveiligen van een OT-netwerk begint bij het bouwen van een betrouwbaar netwerk. Dat schoon is én blijft. Waar onbeheerde software geen bedreiging vormt en kwaadwillenden niet binnen kunnen dringen. Inzicht in uw netwerk kan namelijk veel problemen voorkomen.

Dat is niet zo eenvoudig als het lijkt, zeker niet wanneer uw netwerk al enige tijd bestaat, maar de experts van Otilities helpen u graag. Onze ervaring zetten wij graag in om u te adviseren over de meest efficiënte manier om uw netwerk te beveiligen. Wij staan u met raad en daad bij tijdens het volledige traject. Daarbij maakt het niet uit of u interesse heeft in ons volledige beveiligingspakket, of alleen in een OT-Quickscan, Riskmanagement of OT Visibility and Anomaly Detection. Wij zetten onze expertise graag in voor een veilige industrie.

Back To Top